Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Sato osti Lemminkäiseltä uusia vuokra-asuntoja Pietarista

(Compiler News - 28.11.2013) Sato on ostanut Lemminkäiseltä 76 Pietarin Vasilinsaarella rakenteilla olevaa vuokra-asuntoa ja 50 autopaikkaa. Kohteena on kerrostalo kuuden talon kokonaisuudessa ja sen arvioitu valmistumisaika on ensi vuoden kesäkuun lopussa. Kaupan arvo on noin 17 miljoonaa euroa.

Saton ostamat asunnot ovat bisnesluokan tasoa ja niiden keskipinta-ala on 74 neliömetriä. Vasilinsaari on kehittyvä kaupunginosa, joka viiden vuoden sisällä on nykyistäkin houkuttelevampia muun muassa nopeasti paranevan julkisen liikenteensä ja keskustan läheisyyden ansiosta. Nyt hankituilla asunnoilla on tämän takia lupaavat arvonnousun näkymät.

Sato haluaa Pietarissa tarjota korkealaatuisia vuokra-asuntoja hyvillä sijainneilla, koska koulutettu väestönosa tarvitsee vaihtoehtoisia asumisratkaisuja nopeasti muuttuviin elämäntilanteisiin.

Aluejohtaja Staffan Tastin mukaan Sato on Pietarissa hankkinut omistukseensa uusia asuntoja kaikista kokoluokista sijainnista riippuen. Yhtiöllä on tällä hetkellä käytössään yli 200 vuokra-asuntoa. Kun kaikki rakenteilla olevat asunnot valmistuvat, nousee asuntojen määrä noin 460 asuntoon.

Sato Oyj on toiminut asuntosijoittajana Pietarissa vuodesta 2007. Paikallista toimintaa hoitamassa Satolla on kaupungissa oma kuuden hengen organisaatio.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-