Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Caverion toimittaa kiinteistötekniikkaa uuteen toimistorakennukseen Vilnassa

(Compiler News - 28.11.2013) Kiinteistöteknisten palvelujen alalla toimiva Caverion ja K29-yhtiö ovat sopineet kiinteistötekniikan suunnittelusta ja asennuksesta Liettuan pääkaupunkiin Vilnaan rakennettavaan toimistorakennukseen.

Sopimus kattaa toimistorakennuksen lämmityksen, ilmanvaihdon, ilmastoinnin, putkistojen, palontorjunnan ja rakennusautomaation suunnittelun ja toteutuksen. Hankkeen arvo on noin neljä miljoonaa euroa.

Liiketoimintakeskus K29 nousee Vilnaan Nerisjoen rannalle. Laajan puistoalueen ympäröimään rakennukseen tulee 14 250 neliömetriä vuokrattavaa toimistotilaa ja rakennuksen ympärille sekä kahteen maanalaiseen kerrokseen on suunniteltu paikoitustiloja 560 autolle. Kohteen työt on aloitettu ja asennustöiden suunnitellaan alkavan työmaalla keväällä 2014. Toimistorakennuksen on määrä valmistua joulukuussa 2014.

Rakennushankkeen toteuttava yhtiö K29 on kiinteistöihin ja yksityisomaisuuden sijoituksiin keskittyneen Lords LB Asset Managementin omistama sijoitusyhtiö, jonka toimintaa valvoo Liettuan Pankki.

Caverion Oyj sai alkunsa viime vuoden heinäkuussa YIT-konsernin kiinteistöteknisten ja teollisten palveluiden irtautuessa itsenäiseksi konserniksi. Caverionin liikevaihto vuonna 2012 oli noin 2,8 miljardia euroa. Konserni toimii Pohjois- ja Keski-Euroopassa yhteensä 13 maassa. Työtekijöitä sillä on kaikkiaan yli 18 000.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-