Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Rubicon Forum esittelee venäläisyrityksille Suomea kansainvälistymisen sillanpäänä

(Compiler News - 27.11.2013) Venäjältä saapuu 140 yritysten edustajaa ja sijoittajaa kaksipäiväiseen Rubicon Forum 2013 -tapahtumaan, joka alkaa Helsingissä marraskuun 28. päivänä.

Finlandia-talon foorumissa käsitellään liiketoiminnan kansainvälistymistä venäläisyritysten kannalta ja samalla niiden mahdollisuuksia laajentaa toimintaansa Suomen kautta Euroopan markkinoille. Tilaisuudessa esiintyy myös Venäjän elinkeinoministeriön johtaja Igor Koval, joka puhuu Suomen ja Venäjän välisen taloudellisen yhteistyön merkityksestä.

Rubicon Forumiin on kutsuttu mukaan myös joukko suomalaisia yrityspalveluiden tuottajia esittelemään venäläisten tarpeisiin soveltuvia palvelumuotoja. Edustettuna on lakitoimistoja, talous- ja henkilöstöhallinnon palveluntarjoajia sekä asiantuntijoita muun muassa liiketoiminnan kehittämisen, myynnin ja markkinoinnin aloilta.

Ensimmäinen Rubicon Forum pidettiin marraskuussa 2012 Kotkassa. Tuolloin tapahtuma veti paikalle yli 200 venäläisten ja suomalaisten yksityisyritysten sekä myös elinkeinoviranomaisten edustajaa.

Nyt marraskuussa pidettävän tilaisuuden järjestävät Cursor Oy, Greater Helsinki Promotion, Invest in Finland, Helsingin ja Kotkan kaupungit sekä Venäjän Federaation Suomen kaupallinen edustusto.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-