Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


YIT:lle uusi rakennuskohde Pietarin esikaupunkiin

(Compiler News - 18.11.2013) YIT on aloittanut uuden asuinalueen rakentamisen Pietarin esikaupungissa Pushkinissa. Hankkeesta vastaa tytäryhtiö YIT St. Petersburg, joka on samalla aloittanut kohteen asuntomyynnin.

YIT:n uusi kohde sijaitsee Pushkinin alueen eteläosassa historiallisten tsaarinaikaisten palatsien ja puistojen lähellä. Yhtiöllä on Pushkinissa tonttivarastoa yhteensä noin 2 500 asunnon rakentamista varten.

Asuinalueen rakentaminen toteutetaan useassa vaiheessa ja nyt käynnistetyn ensimmäisen vaiheen arvo on noin 70 miljoonaa euroa. Aloituspäätös koskee korttelia, jossa on noin 600 asuntoa ja lähes 200 autopaikkaa. Kohde luovutetaan asiakkaille vaiheittain vuoden 2016 loppuun mennessä.

Rakennuskokonaisuuden viisikerroksiset talot rakennetaan nykyaikaisen suomalaisen arkkitehtuurin mukaisesti ja ne mukautuvat hyvin ympäröivään historiallisen rakennuskantaan. Kohteen asunnoissa on 1-3 huonetta ja pinta-alataan ne ovat noin 25-90 neliömetriä.

Jokaiseen asuntoon kuuluu lasitettu parveke. Osaan asuntoja on suunniteltu lisäksi oma sauna. Kellarikerroksiin rakennetaan säilytystilat ja piha-alueelle on suunniteltu lasten leikkikenttä, alueita vapaa-ajan viettoon sekä tilaa urheiluharrastuksille.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-