Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Itella tarjoaa säännölliset kappaletavarakuljetukset Kotkasta Pietariin

(Compiler News - 15.11.2013) Itella Logistiikka on aloittanut viikoittaiset kappaletavarakuljetukset Kotkasta Pietariin. Uuteen palveluun sisältyvät kuljetukset, tullaus ja varastointi. Asiakas saa tuotteensa perille helposti ja nopeasti yön aikana eikä yllättäviä lisäkuluja muodostu.

Suorat, terminaalien väliset kappaletavarakuljetukset Kotkasta Pietariin palvelevat lähinnä suomalaisia yrityksiä, jotka vievät kappaletavaraa omiin toimipisteisiinsä Venäjällä tai venäläisille asiakkailleen.

Venäjän ja Suomen välinen kauppa kasvaa tuntuvasti ja sen myötä myös kappaletavaralähetysten määrä lisääntyy maiden välillä. Itella Logistiikka on jo nyt Venäjän suurin varastopalveluyritys. Juuri avatun palvelun myötä asiakkaat saavat säännöllisen ja vaivattoman yhteyden rajan ylittävän kappaletavaran kuljetuksiin.

Palveluun sisältyy tullaus ja kolmen päivän terminaalivuokra Pietarissa. Tullaus hoidetaan vastaanottavassa terminaalissa, minkä jälkeen lähetykset toimitetaan vastaanottajille paikallisjakeluna. Uusi palvelu on yhdistettävissä Itella Logistiikan laajaan palveluvalikoimaan Suomessa ja Venäjällä.

Itella Logistiikalla on toimintaa kotimaan ohella myös Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Latviassa, Liettuassa, Virossa ja Venäjällä. Maailmanlaajuiset palvelut yhtiö tarjoaa yhteistyökumppaneiden kautta. Itella-konserniin kuuluvan Itella Logistiikan liikevaihto vuonna 2012 oli 782 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 7400.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-