Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Incap vähentää henkilöstöään Virossa

(Compiler News - 12.11.2013) Elektroniikan sopimusvalmistaja Incap vähentää osana muutosohjelmaansa Viron toimintojensa henkilöstöä. Tähän liittyvät Viron lainsäädännön mukaiset neuvottelut henkilöstön kanssa on saatu päätökseen.

Kuressaaren tehtaalla ja Tallinnan toimistossa irtisanotaan yhteensä 75 henkilön työsuhde. Useimmat näistä työsuhteista päättyvät kuluvan vuoden joulukuussa. Viime huhtikuussa Incap siirsi konsernipalvelunsa Viroon, mutta Kuresaaren tehtaalla siirryttiin samalla nelipäiväiseen työviikkoon. Incap on ollut suurin työnantaja Kuressaaressa.

Incapin tavoitteena on keskittyä yhä enemmän yhtiön ydinliiketoimintaan. Asiakassuhteita vahvistetaan kiinnittämällä erityistä huomiota toimitusvarmuuden parantamiseen ja tehokkuuden lisäämiseen sekä tuotannossa että tukitoiminnoissa. Tuotantokapasiteettia ja organisaatiota sopeutetaan kysyntään ja toimenpiteitä tuottavuuden parantamiseksi tehdään kaikilla tehtailla.

Incap asettui Viroon vuonna 2000 perustamalla paikallisen tytäryhtiön Incap Electronics OÜ:n. Yrityksen tuotantotoiminnan lähtökohtana oli virolaisen elektroniikkavalmistaja Altron OÜ:n ostaminen. Kaupassa Incap sai haltuunsa myös Altronin 1 300 neliömetrin tuotantokiinteistön.

Helsingin pörssiin listautunut Incap Oyj on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, joka suunnittelee, valmistaa sekä huoltaa ja ylläpitää elektromekaanisia tuotteita. Yhtiöllä on paikallista toimintaa Suomen ja Viron ohella myös Intiassa ja Kiinassa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-