Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Suomessakin toimiva virolainen LHV-pankki teki positiivisen tuloksen

(Compiler News - 3.11.2013) LHV-pankkikonsernin tulos oli kolmannella vuosineljänneksellä 1,2 miljoonaa euroa positiivinen. Tuloksesta 0,4 miljoonaa euroa muodostui pankkitoiminnasta, 0,5 miljoonaa euroa varainhoidosta sekä 0,3 miljoonaa euroa tytäryhtiöiden voitoista.

Tammi-syyskuussa LHV-konsernin nettoliikevaihto oli 16,8 miljoonaa euroa eli 74 prosenttia suurempi luin vastaavaan aikaan vuonna 2012. Luottotappiovaraukset olivat 1,9 miljoonaa euroa. Konsernin tase oli syyskuun lopussa 337 miljoonaa euroa. Kolmannen  vuosineljänneksen päättyessä pankin talletuskanta oli 288 miljoonaa euroa ja lainakanta yhteensä 187 miljoonaa euroa.

LHV on virolaisen pääoman varassa toimiva konserni, johon kuuluu pankkitoimintaa ja varainhoitoa. Pankkikonsernin asiakkaita ovat yksityishenkilöt, pienet ja keskisuuret yritykset sekä instituutionaalit sijoittajat.

Konsernin toimipaikat sijaitsevat Tallinnassa, Tartossa, Riikassa, Vilnassa ja Helsingissä. Konsernin palveluksessa on runsaat 200 henkilöä. LHV Pankin palveluita käyttää yli 50 000 asiakasta ja sen eläkerahastoilla on yli 120 000 asiakasta.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-