Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Venäläinen diagnostiikkayhtiö AMA asettuu Mikkeliin tavoitteena EU-markkinat

(Compiler News - 1.11.2013) Venäläinen diagnostiikkalaitteiden kehittäjä, valmistaja ja jakelija AMA perustaa innovaatio- ja teknologikeskus Miktech Oy:n tuella tytäryrityksen Mikkeliin. Ama-Med Oy tavoittelee kasvua Euroopan markkinoilta ja se arvioi tarvitsevansa Mikkelissä kymmenen työntekijää vuoteen 2015 mennessä.

AMA on eräs tunnetuimpia lääketieteen diagnostiikkajärjestelmien toimittajia Venäjällä ja muissa IVY-maissa. Yhtiön tuotteet liittyvät pääosin gastroentrologiaan   ja ruoansulatuselimistön sairauksia aiheuttavan helikobakteerin tunnistamiseen. AMA perustettiin vuonna 1997, kun venäläinen tutkimusryhmä kehitti menetelmät ja välineet tämän bakteerin havaitsemiseksi ihmiselimistössä.

Yrityksen testausjärjestelmät ovat jo laajasti Ukrainan, Kazakstanin, Turkin ja Etelä-Amerikan valtioiden lääketieteellisten instituutioiden käytössä. Nyt AMA tähtää uutena aluevaltauksena Euroopan unionin markkinoille.

AMA eli virallisesti Association of Medicine and Analytics Co. Ltd työllistää tällä hetkellä 70 henkilöä. Sen päätoimipiste sijaitsee Pietarissa Venäjällä.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-