Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Outotecille uusi pitkäaikainen palvelusopimus Venäjälle

(Compiler News - 18.6.2013) Outotec on sominut Russian Copper Companyn tytäryhtiön ZAO Tominsky GOK:n kanssa kuusivuotisen sopimuksen, joka koskee Outotecin parhaillaan suunnitteleman Tominskojen kuparirikastamon vaahdotus-, vedenpisto- ja kemikaaliyksiköiden käyttö- ja kunnossapitopalveluita.

Sopimuksen arvo on noin 100 miljoonaa euroa ja se kirjataan yhtiön tilauskertymään vaiheittain vuoden 2014 jälkipuoliskolta lähtien. Suurin osa sopimuksesta laskutetaan käsiteltävän malmimäärän suhteessa, kun rikastamon tuotanto on käynnistynyt syksystä 2015 lähtien.

Käyttö- ja kunnossapitosopimus täydentää Outotecin tämän vuoden toukokuussa julkistamia 50 miljoonan euron tilauksia Tominskojen rikastamon suunnittelusta, prosessisuunnittelusta sekä vaahdotuksen ja vedenpoiston keskeisten prosessilaitteiden, prosessiautomaation, instrumentoinnin sekä sähköistyksen toimituksista.

Valmistuttuaan syksyyn 2015 mennessä rikastamon on suunniteltu käsittelevän vuosittain 17 miljoonaa tonnia kuparimalmia. Outotecin noin sadan henkilön käyttö- ja kunnossapitotiimi toimii Tominskojen tuotantotiloissa tukenaan yhtiön maailmanlaajuinen organisaatio sekä Jekaterinburgin ja Pietarin palvelukeskukset.

Outotec on aiemmin tämän vuoden tammikuussa tehnyt vastaavanlaisen palvelusopimuksen Mokheevsky GOK:n kanssa. Venäjällä solmitut käyttö- ja kunnossapitosopimukset kuvastavat Outotecin elinkaariajattelua, jossa asiakkaalle tarjotaan tämän tarpeisiin suunniteltavien ja toimitettavien teknologiaratkaisujen lisäksi myös kattavat ylläpitopalvelut.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-