Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Konsu Accountor Group Avenir

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Wärtsilä toimittaa suuren kaasuvoimalan Leningradin alueelle

(Compiler News - 22.5.2013) Wärtsilä toimittaa venäläiselle Transmashenergolle maakaasua käyttävän sähkövoimalan. Voimala rakennetaan Tihvinään Leningradin alueella. Voimala perustuu Wärtsilän uusimpaan teknologiaan ja siitä tulee lajissaan ensimmäinen Venäjällä.

Wärtsilän mukaan 110 megawatin voimalaitos on suurin yhtiön tähän mennessä Venäjälle toimittama sähköntuotantolaitos. Venäjällä ei liioin ole aiemmin rakennettu näin suurta polttomoottoritekniikalla toimivaa sähkövoimalaa. Laitos varustetaan kuudella Wärtsilä 50SG -moottorilla.

Wärtsilän saamaan tilaukseen sisältyy voimalan koko sähköntuotantolaitteisto, automaatio- ja valvontajärjestelmä ja sähköistys. Lisäksi yhtiö huolehtii asennuksista ja käyttöönotosta sekä käyttöopastuksesta. Laitoksen on määrä valmistua vuonna 2014. Laitoksella tuotettua sähköä myydään alueen suuremmille teollisuuslaitoksille sekä toimitetaan osin myös Venäjän valtakunnanverkkoon.

Venäjälle toimitettava teknologia ja järjestelmät edustavat Wärtsilän Smart Power Generation -konseptia. Se mahdollistaa muun muassa sen, että tuotetun sähkön määrää voidaan nopeasti ja joustavasti säännellä. Tämä on tärkeätä erityisesti teollisuuden sähköntoimituksessa, koska kapasiteetin tarve saattaa suuresti vaihdella.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-