Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Konsu Accountor Group Avenir

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Suomalais-venäläinen logistiikkayritys hakee lisämarkkinoita Ruotsista

(Compiler News - 15.5.2013) Suomen, Venäjän ja IVY-miden välisiin rautatiekuljetuksiin erikoistunut Freight One Scandinavia pyrkii ohjaamaan Ruotsin ja Baltian raskaan teollisuuden tavaravirran kulkemaan Suomen kautta itärajan yli. Yritys tavoittelee uusia asiakkaita Suomen lisäksi erityisesti muiden Pohjoismaiden teollisuusvyöhykkeiltä Keski-Ruotsista ja Oslon alueelta.

Toimitusjohtaja Anssi Laakkosen mukaan yritys keskittyi aiemmin vain raideasiakkaisiin, mutta nyt se tuo tavarat autoilla Kouvolaan ja lähettää ne edelleen itään. "Uusi toimintapa tarjoaa äärimmäisen nopean reitin Ruotsista Venäjälle. Kun volyymi kasvaa voi yritys järjestää enemmän lähtöjä Venäjälle," hän sanoo.

Freight One Scandinavia on pohjoismaista liikennettään tehostaakseen nimittänyt myyntipäälliköksi Tero Mäkisen, joka on aiemmin työskennellyt junalauttakuljetuksia operoivassa SeaRail-yhtiössä.

Vuonna 2009 perustettu Freight One Scandinavia Oy on idän rautatiekuljetuksiin erikoistunut logistiikkayritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaiset vienti-, tuonti- ja transitokuljetukset sekä vaunukuorma- että kokojunalähetyksinä. Freight One Scandinavia on VR:n ja Venäjän suurimman rautatieoperaattorin PGK:n puoliksi omistama yhteisyritys. Sen liikevaihto vuonna 2012 oli 20 miljoonaa euroa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-