Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Konsu Accountor Group Avenir

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Visma panostaa isoon kehityskeskukseen Vilnassa

(Compiler News 21.5.2013) Puolan ohella myös Liettua on alkanut kiinnostaa kansainvälisiä yhtiöitä sisäisten palveluskeskusten ja kehityskeskusten sijaintipaikkana. Syyt tähän ovat samat kuin naapurimaankin kohdalla. Pätevää työvoimaa on saatavissa edullisella kustannustasolla.

Yksi työtehtäviään Liettuaan siirtäneistä yrityksistä on pohjoismainen, Norjassa pääkonttoriaan pitävä Visma-konserni. Sen paikallinen tytäryhtiö Visma Lietuva aloitti toimintansa viime vuoden lopulla ja nyt suunnitelmissa on henkilöstön kasvattaminen parin seuraavan vuoden aikana mahdollisesti jopa viiteen sataan.

Visma toimii myös Suomessa. Sen liiketoiminta-alueet ovat taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon ulkoistamispalvelut sekä alalla tarvittavat ohjelmistot ja palvelusovellukset. Visman Suomen organisaatiossa työskentelee lähes 800 henkilöä.

Talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja ja ohjelmistoja tarjoava Visma siirtää palveluidensa kehitystoimintaa Vilnaan. Kohteina ovat kirjapito ja palkkahallinto, vähittäiskaupan palvelut ja konsultointipalvelut.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-