Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Erms Fimera Konsu Accountor Group Buslink

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Timo Matinpalo seuraa Pirjo Karhua Accountor Konsun toimitusjohtajana

(Compiler News - 26.4.2013) Accountor Konsun perustaja ja toimitusjohtaja Pirjo Karhu jättää tehtävänsä heinäkuun alussa kolmenkymmenen vuoden menestyksekkään yrittäjänuran jälkeen.

Konsun hallitus on nimittänyt hänen seuraajakseen diplomi-insinööri Timo Matinpalon välittömästi heinäkuun alusta lähtien. Matinpalon asemapaikaksi tulee Moskova ja hän toimii myös pääjohtajana Konsun tytäryhtiöissä Accountor Konsu PP:ssä Pietarissa, Accountor Konsu M:ssä Moskovassa sekä Konsu Kyivissä Ukrainassa.

Matinpalolla on vahva kansainvälinen työkokemus ja monipuolinen kielitaito. Hän on toiminut Suomen ohella niin Saksassa kuin Venäjälläkin muun muassa taloushallintoon, myyntiin ja yritysjärjestelyihin liittyvissä tehtävissä.

Uuden toimitusjohtajan lisäksi Konsun johtoryhmään kuuluvat Hans Kuepper, Jouni Mäkitalo, Ilppo Eresmaa, Henri Karhu sekä Ekaterina Zelenina.

Pirjo Karhu kiittää lämpimästi asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja Konsun henkilökuntaa jännittävästä kolmenkymmenen vuoden mittaisesta matkasta liike-elämän parissa.

"Jatkan toimitusjohtajana kesäkuun loppuun saakka, jotta varmistamme sujuvan siirtymäkauden sekä Konsun menestyksen myös tulevaisuudessa", Pirjo Karhu sanoo.

Konsun jälkeen Karhu jatkaa aktiivisesti luottamustehtävissään Venäjän kaupan asiantuntijana Suomen Yrittäjissä ja Etelä-Karjalan Kauppakamarin puheenjohtajana.

Accountor Konsu Group tarjoaa laki-, kirjanpito-, verokonsultointi- ja taloushallinnon palveluja sekä auditointia Venäjällä ja Ukrainassa. Konsu on toiminut Venäjällä vuodesta 1992 ja Ukrainassa vuodesta 2008. Ryhmän palveluksessa on yli 170 asiantuntijaa Suomessa, Venäjällä, Ukrainassa ja Saksassa. Accountor Konsu Group on osa Accountor Groupia, joka on Pohjois-Euroopan suurimpiin kuuluva talous- ja palkkahallinnon palvelutalo.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-