Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Erms Fimera Sponsa - Portagate Helsinki Buslink

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Rautakeskolle kolmas K-rauta Moskovaan

(Compiler News - 21.4.2013) Venäjällä laajentuva Rautakesko avasi Moskovassa kolmannen paikallisen K-raudan. Uusi kauppa sijaitsee Mytishin alueella Moskovan koillisosassa.

K-rauta Mytishin kokonaispinta-ala on noin 8 000 neliömetriä ja ulkomyymälä on noin 3 500 neliötä. Kaupassa asiakkaita palvelee lähes 150 työntekijää. Kauppa on ensimmäinen K-rauta Venäjällä, jossa on jo avaamisesta alkaen ulkopuutarhamyymälälle oma aidattu alueensa. Piha ja puutarha on vahvistuva trendi nyt myös Venäjällä.

Moskovan ensimmäinen K-rauta, Varshavskoe avattiin joulukuussa 2011 ja K-rauta Leningradskoe maaliskuussa 2012. Kolmen Moskovassa sijaitsevan kaupan lisäksi Rautakeskolla on tällä hetkellä yhdeksän K-rautaa Pietarissa ja myymälät Jaroslavissa, Kalugassa ja Tulassa. Vuoteen 2017 mennessä tavoitteena on saavuttaa Venäjällä 800 miljoonan euron liikevaihto. Vaadittavat investoinnit ovat noin 300 miljoonaa euroa.

Rautakeskon Venäjän toimitusjohtajaksi on nimitetty Pavel Lokshin. Hän on aiemmin toiminut 12 vuoden ajan johtotehtävissä Cash & Carry -vähittäiskauppaketjussa Venäjällä ja vuodesta 2011 eteenpäin Kiinassa. Cash & Carry -ketju toimii 29 eri maassa ja on osa saksalaista Metro Groupia.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-