Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Metso solmi suuren huoltosopimuksen Venäläisen kuparijätin kanssa

(Compiler News - 19.4.2013) Metso on sopinut kuuden ja puolen vuoden elinkaaripalvelusta venäläisen ZAO Russian Copper Companyn kanssa. Sopimus koskee kaivosyhtiön Mikheevskyn kuparirikastamoa, joka sijaitsee Tseljabinskin alueella Lounais-Venäjällä.

Nyt tehty sopimus on jatkoa aiemmalle vuonna 2011 solmitulle sopimukselle. Sopimukset muodostavat yhdessä Metson historian suurimman huoltosopimuksen. Uuden tilauksen arvo on 140 miljoonaa euroa.

Hankkeen suunnittelu ja kehitystyö on jo aloitettu. Kaivoksen toiminta käynnistyy kuluvan vuoden viimeisellä neljänneksellä, minkä jälkeen Metso vastaa kattavista huoltopalveluista kuuden ja puolen vuoden ajan. Palvelukokonaisuus kattaa kaivoksen koko murskaus- ja jauhatusratkaisun, mukaan lukien murskaimet, jauhinmyllyt sekä niihin liittyvät kulutusosat ja huoltopalvelut.

Mikheevsky GOK on Venäjän kolmanneksi suurimman kuparintuottajan ZAO Russian Copper Companyn (RMK) uusi kuparikaivos. Kaivoksen kapasiteetiksi tulee 18 miljoonaa tonnia kuparia vuodessa. Elinkaaripalvelusopimuksen mukaan Metso sitoutuu täysin asiakkaan tuotantotavoitteisiin ja saa korvauksen asiakkaan tuotannon määrän perusteella.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-