Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Patria Pilot Training aikoo tarjota lentokoulutusta kazakstanilaisille

(Compiler News - 18.4.2013) Patria Pilot Training aikoo aloittaa kazakstanilaisten siviililentäjien koulutuksen. Asiaa koskeva aiesopimus allekirjoitettiin Kazakstanin siviili-ilmailuakatemian kanssa huhtikuun toisella viikolla presidentti Sauli Niinistön Kazakstaniin tekemän valtiovierailun aikana.

Yhteistyöosapuolet ovat jo aloittaneet neuvottelut tavoitteenaan käynnistää lentäjäkoulutus Helsingissä mahdollisesti jo tämän vuoden aikana. Samalla kun lentäjäkoulutuksen tarkempaa yhteistyötä valmistellaan, kartoitetaan myös muita yhteistyömahdollisuuksia. Niitä ovat mahdollinen lennonopettajien koulutus Kazakstanin siviili-ilmailuakatemian tarpeisiin sekä jopa paikallisen koulutuskeskuksen perustaminen Kazakstaniin.

"Patrialla on lentäjäkoulutuksen laajentumistavoitteita, joten aiesopimus Kazakstanin kanssa avaa mahdollisuuksia muuallekin Keski-Aasissa", Patrian toimitusjohtaja Heikki Allonen korostaa.

Patria Pilot Training on johtava eurooppalainen ilmailualan oppilaitos, jolla on yleiseurooppalainen Jar-Fto-toimilupa. Oppilaitos on kouluttanut satoja ammattilentäjiä perustamisvuodestaan 1998 lähtien. Oppilaitoksella on käytössään huippumoderni lentokoulutuskalusto.

Patria Pilot Training on osa Patria-konsernia, joka on kansainvälisesti toimiva puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen toimittaja. Patrian omistavat Suomen valtio (73,2 %) ja Europan Aeronautic Defence and Space Company EADS N.V. (26,8 %).


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-