Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


KP-Tekno lanseeraa keskuspölyimureitaan Venäjälle

(Compiler News - 16.4.2013) Keskuspölyimureita valmistava KP-Tekno on aloittanut Puzer-imureidensa lanseerauksen Venäjällä yhteistyökumppaninsa Clear System Pron kanssa. Yritykset esittelivät yhdessä keskuspölyimuriratkaisuja Mir Klimata -lvi-messuilla ja Mosbuild-rakennusmessuilla Moskovassa.

Venäjällä rakennustoiminta on edelleenkin melko vilkasta ja omakotitalojen rakentaminen on kasvussa. Rakennuskannan kirjo on hyvin laaja ja talotekniikka-alan osaaminen on vielä melko vähäistä. Markkinat kehittyvät kuitenkin ripeästi, sillä venäläiset asiakkaat ovat hyvin kiinnostuneita hankkimaan kotiinsa parasta mahdollista tekniikkaa.

"Puzer-imureita myydään jo useassa Euroopan maassa ja nyt Venäjä on luonteva valinta uudeksi laajentumiskohteeksi. Venäjän markkinoiden koon huomioiden tavoittelemme vähintään Suomen osuutta vastaavaa myyntiä", KP-Teknon toimitusjohtaja Kari Kakko arvioi.

KP-Tekno Oy on Suomessa keskuspölyimureiden ainoa täysin kotimainen valmistaja. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Kirkkonummen Masalassa. KP-Teknolla on myös täysin suomalainen omistuspohja, sillä se kuuluu Picosun Oy:n kanssa espoolaiseen Stephen Industries -konserniin. Stephen Industries Inc Oy on yksityinen suomalainen omistusyhtiö, joka on erikoistunut teknologiayritysten tunnistamiseen, hankintaan, hallintaan ja kehittämiseen.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-