Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


EHP-Tekniikka toimittaa ympäristöteknologiaa Uralin kaivosteollisuudelle

(Compiler News - 16.4.2013) Ympäristömittausten teknologiaa tarjoava EHT-Tekniikka Oy ryhtyy toimittamaan ratkaisujaan Uralille Venäjällä. Ekaterinburgissa toimiva Geotehproekt ryhtyy myymään EHP-tekniikan automaattisia langattomia mittausratkaisuja Keski-Venäjälle.

Yhteistyön markkina-alue kattaa maantieteellisesti Uralin tuntumassa olevat seitsemän aluetta mukaan lukien Sverdlovskin, Permin, Hanti-Mansinskin ja Tseljabinskin alueet. Koko kohdemarkkina on laajuudeltaan huomattavasti Suomen pinta-alaa suurempi.

Tavoitteena on toimittaa langattomia, ympärivuotisia veden laadun ja määrän mittausratkaisuja ja hälytysjärjestelmiä alueen suuriin kaivoksiin sekä myös öljy- ja kaasuteollisuuteen.

EHP-Tekniikan uusi yhteistyökumppani Geotehproekt on merkittävä teollisuuden suunnittelutöiden ja ratkaisujen toimittaja. Yritys näkee EHP-Tekniikan tuotteille selviä tarpeita alueen teollisuustoiminnassa.

EHP-Tekniikka kuuluu Ecofoster Group -konserniin. Pääosa yrityksen asiakkaista on Suomessa ja kasvavina markkinoina ovat Venäjä, Ruotsi ja Norja. Yrityksellä on Venäjällä Uralin alueen ohella jälleenmyyjät myös Karjalan, Murmanskin ja Arkangelin alueilla.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-