Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Elektroniikkayhtiö TDR Finland siirsi pääkonttorinsa Tallinnaan

(Compiler News - 16.4.2013) Kemiläinen tietoliikenteen ja teollisuuden korjaus- ja huoltopalveluihin erikoistunut TDR Finland aktivoi toimintaansa Virossa ostettuaan Eforen Pärnun ylläpitoyksikön. Viron-toiminnan painottamiseksi TDR:n pääkonttori on siirretty Tallinnaan ja paikan päällä työskentelee myös yrityksen ylin johto.

TDR:n toimitusjohtaja Tuomo Rekilän mukaan Pärnun yksikkö kasvaa tällä hetkellä nopeimmin.

"Lisäksi Tallinnalla on hyvä liikenteellinen sijainti ja kaupungissa kustannustaso on alempi kuin Suomessa", hän perustelee.

Pärnussa yritys toimii kauppa- ja toimistokeskus Sillakeskuksessa. Yksikön henkilöstömäärä on lyhyessä ajassa kolminkertaistunut ja Rekilän mukaan tänäkin vuonna henkilöstöä lisätään.

TDR aikoo palkata uusia työntekijöitä myös Puolassa Poznanissa toimivaan yksikköönsä. Puolan tytäryhtiön oli aluksi yhteisyritys paikallisen kumppanin kanssa ennen kuin se viime vuonna siirtyi kokonaan TDR:n omistukseen. Poznanin yksikkö keskittyy kapealla palvelusektorilla teleliikennekeskusten korjaus- ja huoltotöihin. Pärnussa toiminta kattaa laajemmin elektroniikkaan ja automaatioon liittyvät tehtävät sekä uutena alueena myös testaustoiminnan.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-