Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Innokas Medical aloittaa tuotannon myös Tallinnassa

(Compiler News - 15.4.2013) Kempeleläinen sairaanhoitolaitteita suunnitteleva ja valmistava Innokas Medical laajentaa toimintaansa Virossa. Yritys on perustanut kokoonpanoyksikön Tallinnaan täydentämään Rakeveran laitoksen tuotantoa.

Innokas Medical päätti perustaa mieluummin uuden yksikön Tallinnaan kuin laajentaa toimintaansa Rakveressa. Tallinnaan sijoittumisen eduiksi katsottiin parempi liikenteellinen sijainti sekä pätevän työvoiman hyvä saatavuus. Uusi järjestely mahdollistaa myös pidemmän tuotantoketjun, sillä nyt oma valmistus jää Rakvereen ja kokoonpano ja alihankinta tulevat Tallinnaan.

Yrityksen Tallinnan yksikkö aloittaa toimintansa 1 000 neliömetrin vuokratiloissa, joita on tarvittaessa mahdollisuus vielä laajentaa. Yksikön henkilöstö käsittää alkuvaiheessa kymmenen työntekijää. Tallinnassa on jo aloitettu koetuotanto ja varsinainen valmistus on tarkoitus käynnistää kesällä.

Innokas Medical aloitti tuotannon Virossa jo vuonna 2006 toimimalla yhteistyössä Dicron kanssa. Oman paikallisen tytäryhtiön Innokas Medical perusti vuonna 2010 ja investoi samalla Rakveren tuotantolaitokseen.

Viron tytäryhtiön Innokas Medical Estonian liikevaihto vuonna 2011 oli runsaat 3,6 miljoonaa euroa, kun Suomen emoyhtiön yhdistetty liikevaihto oli 21,9 miljoonaa. Innokas Medicalin kotimaan toimipisteet ovat Kempeleellä ja Helsingissä.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-