Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Cramon ja Ramirentin Venäjän ja Ukrainan yhteisyritys lanseeraa Fortrent-brändin

(Compiler News - 12.4.2013) Rakennusalan välinevuoraajien Cramon ja Ramirentin liiketoimintojen yhdistäminen Venäjällä ja Ukrainassa etenee suunnitelmien mukaan. Osana prosessia yhtiöiden Venäjän ja Ukrainan yhteisyritys Fortrent on julkistanut uuden logon ja yritysilmeen.

Fortrent on johtava kone- ja laitevuokrauspalvelujen tarjoaja Venäjällä ja Ukrainassa ja sillä on yhteensä 22 toimipistettä. Venäjällä toimipisteitä on Moskovassa, Pietarissa, Jekaterinburgissa ja Kalugassa. Ukrainan toimipisteet sijaitsevat Kiovassa ja Odessassa.

Yhteisyrityksen liikevaihto vuonna 2012 oli 52 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä oli noin 400. Emoyhtiö Fortrentin omistajuus ja hallinta on jaettu Cramon ja Ramirentin kesken tasaosuuksin. Yritys on Suomeen rekisteröity osakeyhtiö.

Cramon ja Ramirentin yhteistyökumppani Fortrentin nimeämisessä ja graafisen yleisilmeen suunnittelussa oli venäläinen pr-toimisto Newton PR & Communications.

Cramo Oyj on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 15 maassa lähes 380 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 550. Vuoden 2012 liikevaihto oli 690 miljoonaa euroa.

Ramirent Oyj palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 714 miljoonaa euroa. Konsernilla on 3 000 työntekijää 358 toimipaikassa 13 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-