Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut
Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Pohjola laajentaa pankkitoimintaansa Vilnaan

(Compiler News - 27.3.2013) Pohjola avaa sivukonttorin yritysasiakkaille Liettuan pääkaupungissa Vilnassa. Vilnan konttorin myötä Pohjola tarjoaa nyt yritysasiakkaille palveluita kaikissa Baltian maissa. Pohjola ja myös OP-Pohjola-ryhmään kuuluvat osuuspankit voivat jatkossa hoitaa Liettuassa toimivien yritysasiakkaidensa maksuliike- ja kassanhallintapalveluita.

Yhtenä keskeisenä tavoitteena Pohjolan uudessa strategiassa on markkina-aseman kasvattaminen kannattavasti Baltiassa. Virossa ja Latviassa toiminta on lähtenyt hyvin liikkeelle haastavasta markkinatilanteesta huolimatta.

"Näkemyksemme Liettuan talouskehityksestä ovat positiivisen optimistiset. Liettuassa kohdistamme palvelumme nykyisille suomalaisille asiakkaillemme sekä paikallisille suurille yrityksille", Pohjolan pankkitoiminnasta vastaava johtaja Reima Rytsölä rajaa.

Pohjola on toiminut Baltian alueella jo kahden vuosikymmenen ajan vahinkovakuuttamiseen erikoistuneen Seesam-yhtiön kautta. Rahoitustoimintaa Pohjolalla on ollut Baltiassa vuodesta 2008 lähtien. Kesällä 2011 avattiin yrityskonttori Tallinnaan ja syksyllä 2012 Riikaan.

Baltiassa yritysasiakkaiden palveluihin kuuluvat maksuliikkeen ja likviditeerin hallinta sekä käyttöpääoman, leasingin ja investointien rahoitus. Vahinkovakuutuspalvelut hoidetaan edelleen Seeman-tytäryhtiön kautta.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-