Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vientipalvelut

Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Matkahuolto avasi pakettikuljetuspalvelun Suomesta Viroon

(Compiler News - 26.3.2013) Matkahuolto on aloittanut pakettikuljetuspalvelut Viroon. Palvelu sopii yrityksille ja myös yksityishenkilöille, joilla on kuljetustarpeita Suomesta Viroon tai päinvastaiseen suuntaan. Palvelu toteutetaan yhteistyössä valtiollisen postiyhtiön Eesti Postin kanssa.

Pakettien lähetystarpeet Suomen ja Viron välillä ovat kasvaneet voimakkaasti muun muassa verkkokaupan vaikutuksesta. Lisäksi Virossa toimii jo yli 4 000 suomalaisomisteista yritystä.

Viron kuljetuspalveluissa on valittavana kaksi vaihtoehtoa. Paketti kuljetetaan joko suoraan vastaanottajan osoitteeseen tai helposti noudettavaksi lähimpänä olevaan Pakettipisteeseen tai muuhun valittuun pisteeseen. Tuotteistettuja Pakettipisteitä on Virossa yhteensä lähes 400, joten noutopiste on jokaisen saavutettavissa. Osa pisteistä on henkilökohtaisesti palvelevia Eesti Postin konttoreita, osa taas helppokäyttöisiä ja ympäri vuorokauden avoinna olevia pakettiautomaatteja.

Matkahuolto kuljettaa paketit vastaanottajalle tai Pakettipisteeseen nopeasti 2-4 arkipäivässä. Vastaanottajan osoitteeseen asti kuljetettavien pakettien jakeluaika sovitaan aina vastaanottajan kanssa etukäteen. Vastaanottaja saa reaaliaikaisen ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa.

Viroon toimitettavat paketit merkitään lähetystunnuksin, joten paketin kulkua voi seurata Matkahuollon internetsivuilla. Myös mahdolliset palautukset merkitään lähetystunnuksella ja lähettäjälle jää niistä kuitti.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-