Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut


Konsu Accountor Group Markinvest Avenir

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Sanomien venäläiselle Independent Medialle uusi toimitusjohtaja

(Compiler News - 19.2.2013) Ranskalaisen Jean-Emmanuel De Witte on nimitetty Venäjällä toimivan Sanoma Independent Median uudeksi toimitusjohtajaksi. De Witt on toiminut Venäjällä media-alan johtotehtävissä vuodesta 2003.

De Witt siirtyy Sanoman palvelukseen Hearst Shukulev Mediasta, jossa hän toimi yhtiön IVY-toimintojen johtajana. Hän aloitti työskentelyn Hearst Shulev Mediassa jo siinä vaiheessa, kun yhtiö oli Hachette Filipacchin yhteisyritys venäläisen Shukulevin kansa.

Sanoma Independent Media kuuluu Sanoma Media Russia & CEE -liiketoiminta-alueeseen, joka toimii tällä hetkellä yhdeksässä eri maassa itäisen Euroopan alueella. Koko ryhmän liikevaihto oli viime vuonna 200 miljoonaa euroa.

Sanoma Independent Media on Venäjän markkinajohtaja aikakauslehtikustantamisessa. Yhtiö kustantaa paikallispainoksia lehdistä Cosmopolitan, Good Housekeeping, Yes, Men´s Health ja Popular Mechanics. Lisäksi se kustantaa englanninkielisiä sanomalehtiä The Moscow Times ja St. Petersburg Times sekä venäjänkielistä taloussanomalehti Vedomostia.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-