Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut


Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Metso toimittaa biomassavoimalaitoksen Komiin Venäjälle

(Compiler News - 12.2.2013) Metso toimittaa biomassaa sähkön ja lämmön tuotannossa hyödyntävän voimalaitoksen Komin tasavallan Syktyvkariin. Voimalan tilaajana on Bioenergeticheskaya Kompaniya LLC. Laitos otetaan käyttöön vuonna 2014.

Osapuolet eivät julkista tilauksen arvoa. Tilaus sisältyy Metso Massan eli paperi ja voimantuotannon vuoden 2012 viimeisen neljänneksen saatuihin tilauksiin.

Voimala polttaa Syvtyvkarin sahan kuori- ja puujätettä sekä muuta biomassaa. Sahan tontilla pitkään varastoituna olleet puujätteet saadaan nyt hyötykäyttöön uudella laitoksella.

Metson toimitus käsittää prosessilaitteet sekä teknisen asiantuntijan palvelut asennukseen, käyttöönottoon ja koulutukseen. Toimitukseen sisältyy myös Metson viirakuivain sekä Metso Dna-automaatiojärjestelmä. Laitos tuottaa neljä megawattia sähköä, joka toimitetaan valtakunnan verkkoon. Lämpö hyödynnetään kuivausprosessissa.

Metson ratkaisu on ainutlaatuinen sen kattavuuden ansiosta. Yhtiö toimittaa kaikki laitteet polttoaineen vastaanotosta aina savukaasujen käsittelyyn ja automaatiojärjestelmään saakka.

Komin kehitysohjelmien toteutuksesta vastaa tasavallan teollisuus- ja liikenneministeriö. Investointi Bioenergeticheskaya Kompaniyan biomassavoimalaitokseen on yksi kehitysohjelmaan kuuluvista projekteista. Projekti sisältyy myös Venäjän hallituksen ensisijaisiin projekteihin.

Bioenergeticheskaya Kompaniya on Komin tasavallan toimiva energiayhtiö, joka tuottaa ja markkinoi sähköä. Yhtiöllä on mittavia investointisuunnitelmia Komin alueelle.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-