Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Parocin eristelevy vuoden 2012 tuote Liettuassa

(Compiler News - 30.1.2013) Parocin eristelevytuote on noteerattu korkealle Liettuassa. Yhtiö on vastaanottanut siitä kultamitalin Liettuan Vuoden Tuote -kilpailussa. Kilpailua pidetään merkittävimpänä liike-elämän tapahtumana Liettuassa ja palkinnot jakoikin pääministeri Algirbas Butkevicius.

Vuosittain järjestettävän kilpailun tarkoituksena on nostaa Liettuassa valmistettujen tuotteiden laatua ja kilpailukykyä sekä esitellä maan teollista tuotantoa, tuotteita ja palveluja niin paikalliselle kuin kansainvälisellekin asiakaskunnalle. Tällä kertaa kilpailussa oli ehdokkaana 80 yritystä, jotka edustivat 15 eri toimialaa. Tuomaristo koostui teollisuuden ja muun liike-elämän asiantuntijoista.

Parocille kultamitalin tuonut Fas B -leyvy on palamaton kivivillaeriste, jota erinomaisen lämmönerityskykynsä takia käytetään uusissa ja vanhoissa rakennuksissa ohutrappausjulkisivun eristykseen. Eristeen avulla julkisivusta tulee sileä, mikäli kantavat ulkoseinät ovat epätasaiset. Samalla paranee ulkoseinien äänieristys ja paloturvallisuus.

Raroc on Itämeren alueen johtava energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistaja. Yhtiön tuotteita ovat rakennuseristeet, tekniset eristeet, laivaeristeet, rakennuselementit ja akustointituotteet. Valmistus tapahtuu Suomen ohella Ruotsissa, Liettuassa ja Puolasta sekä tästä vuodesta eteenpäin myös Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli 405 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä keskimäärin 1 990.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-