Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Papula-Nevinpat Hellevig Klein Usov

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Siemens investoi YIT:n teollisuuspuistoon Pietarissa

(Compiler News - 15.1.2013) YIT::n venäläinen tytäryhtiö YIT Sankt-Peterburg myy OOO Siemens Gas Turbine Tehchnologies -yhtiölle Pietarin eteläpuolella sijaitsevasta Greenstate-teollisuuspuistosta tontin. Sopimus allekirjoitettiin ja se tuli voimaan vuoden 2012 lopulla.

Siemensin venäläinen tytäryhtiö rakentaa 3,8 hehtaarin tontille kansainvälisen tason tuotantotilan, jossa valmistetaan ja huolletaan pääasiassa korkeatehoisia 166 megawatin ja 292 megawatin kaasuturbiineja. Tehtaan suunniteltu pinta-ala on noin 25 000 neliömetriä ja se valmistuu vuoden 2014 loppuun mennessä. Yhtiö työllistää yhteensä jopa 500 henkilöä.

YIT:n Greenstate-teollisuuspuisto on 112 hehtaarin suuruinen kaavoitettu teollisuusalue Pietarin kehätien ja Tallinnan moottoritien tuntumassa kaupungin eteläpuolella. Alueella on on täysin valmis infrastruktuuri sekä energia-, sähkö, vesi- ja IT-verkostot tuotantolaitosten ja logistiikkakeskusten käyttöön.

Teollisuuspuistossa yritys voi rakennuttaa omat tilat omistukseensa tai solmia vuokrasopimuksen tilojen lopullisen omistajan kanssa. Vuokranantajat noudattavat länsimaisia sopimuskäytäntöjä.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-