Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS ERMS Fimera Oy

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

HP toimittaa sähköisen potilastietojärjestelmän Puolaan

(Compiler News - 9.1.2013) HP:n Ulkoistus- ja konsultointipalvelut -yksikkö on tehnyt miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Puolan terveysministeriön alaisuuteen kuuluvan kansallisen terveystietokeskuksen kanssa. Keskus on mukana kehittämässä Puolan sähköistä terveyspalvelujen kokonaisuutta.

HP rakentaa ja toimittaa portaaliratkaisun sähköisten potilastietojen maanlaajuista keräämistä, analysointia ja jakamista varten. Hoidon laatu paranee kun potilastiedot ovat paremmin terveydenhoidon ammattilaisten saatavilla. Myös valtiollisella tasolla kansanterveyteen liittyvä päätöksenteko helpottuu.

"Yhtiöllämme on vahva kokemuspohja erilaisten sähköisten terveydenhuollon ratkaisujen toteuttamisesta eri EU-maissa", HP Suomen Ulkoistus- ja konsultointipalveluiden johtaja Yrjö Lehtonen painottaa.

Puolassa tapahtuva kehityshanke toteutetaan äärimmäistä tarkkuutta ja kansainvälisiä standardeja noudattaen.

HP:n kehittämän potilastietoportaalin kautta kansalaiset pääsevät käsiksi omiin potilastietoihinsa. Saman kokonaisuuden yhteyteen kehitetään myös verkkosovellukset terveyspalveluiden tarjoajien, apteekkien ja valtiollisten sairausvakuutusyhtiöiden käyttöä varten. Portaali välittää verkon yli kriittiset potilastiedot, reseptit, lähetteet ja tiedot potilaan kotiutuksesta.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-