Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Venäläinen teräsjätti Severstal tilasi Metsolta kaivoslaitteita

(Compiler News - 23.1.2013) Metso toimittaa OOO Severstal -yhtiölle kuivaamon sen Olkon-rautamalmikaivoksen uudistusprojektiin Olenegorskiin Venäjälle. Uusi yksilinjainen ja suurikapasiteettinen kuivaamo korvaa aiemmat rinnakkaiset järjestelmät.

Toimitus käsittää myös nykyaikaisen, Metson toimittaman automaatiojärjestelmän, joka mahdollistaa prosessin tarkemman hallinnan. Toimitukset tehdään kuluvan vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Osapuolet eivät julkista tilauksen arvoa. Se sisältyy Metson Kaivos ja maanrakennus -liiketoiminnan vuoden 2012 viimeisen neljänneksen saatuihin tilauksiin.

Toimitettava kuivaamo tehostaa kaivostuotannon energiatehokkuutta sekä hyödyntää uusinta teknologiaa ilmansuodatuksessa ja polttimien ohjauksessa. Näin varmistetaan alhainen polttoaineen kulutus, vähennetään käyttö- ja huoltokuluja sekä minimoidaan hiukkaspäästöt.

"Severstal valitsi Metson, koska pytyimme pitkän asiakassuhteen ja tämän projektin tiiviin suunnitteluyhteistyön ansiosta vastaamaan tarkasti kaivoksen prosessiin liittyviin käyttövaatimuksiin. Metso oli myös ainoa valmistaja, jonka ratkaisulla saavutetaan korkea kapsiteetti yhden kuivatuslinjan järjestelmällä", avainasiakaspäällikkö Yuri Pedan selvittää.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-