Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Papula-Nevinpat HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Fazerin Venäjän tytäryhtiölle uusi toimitusjohtaja

Compiler News - 22.1.2013) Fazer-konsernissa Vladimir Kalyavin on nimitetty OAO Fazerin toimitusjohtajaksi Venäjällä ja Fazer Brands -liiketoiminta-alueen Commercial Execution -johtoryhmän jäseneksi maaliskuun alusta lukien. Hän raportoi Fazer Brandsin toimitusjohtaja Pekka Rantalalle.

Vladimir Kalyavinilla on kansainvälistä kokemusta sekä vahva myynti- ja markkinointitausta. Hän tuo Fazerille paljon tietoa ja osaamista myynnin johtamisesta ja strategisesta markkinoinnista Venäjällä. Ennen Fazerille tuloaan Kalyavin työskenteli 16 vuotta SC Johnsonilla erilaisissa Venäjän, muiden IVY-maiden ja kansainvälisten markkinoiden johtotehtävissä.

OAO Fazerin vt. pääjohtajana toimii tällä hetkellä Sergei Popov. Hän jatkaa maaliskuun alusta entisessä roolissaan Fazerin Venäjän maayksikön talousjohtajana.

Fazer on Venäjän johtava leipomoyritys, jolla on viisi leipomoa Pietarissa ja Moskovassa. Fazer valmistaa vuodessa yli 200 000 tonnia tuoretta leipää Venäjällä ja työllistää yli 3 500 henkeä kahdessa kaupungissa. Fazerin makeiset valmistetaan Suomessa ja eri brändit ovat olleet jo vuosikymmenien ajan suosittuja tuontituotteita Venäjällä.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-