Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS Papula-Nevinpat

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Keski-Aasiaan panostava Vacon avaa edustuston Kazakstanissa

(Compiler News - 28.11.2012) Kansainvälisesti toimiva taajuusmuuntajien valmistaja Vacon laajentaa toimintaansa IVY-markkinoilla ja avaa uuden myyntiedustuston Almatyssa Kazakstanissa. Uusi toimisto vastaa Vaconin kaupallisista toiminnoista ja huoltopalveluista Keski-Aasiassa eli Kazakstanin ohella myös Uzbekistanissa, Turkmenistanissa, Kirgisiassa ja Tadzikistanissa.

Vacon näkee potentiaalia Keski-Aasian markkinoilla ja uskoo kysyntää löytyvän yhtiön energiatehokkaille taajuusmuuntimille. Almatyn toimisto pyrkii myös tukemaan Vaconin brändiä, rakentamaan paikallista partneriverkostoa sekä kouluttamaan partnereita ja tarjoamaan asiakastukea.

Vacon Oyj valmistaa ja markkinoi taajuusmuuntajia ja inverttereitä. Yhtiön taajuusmuuntajat parantavat sähkömoottoreiden toimintaprosessia ja säästävät energiaa. Inverttereillä on puolestaan tärkeä rooli uusiutuvan energia tuotannossa. Vaconilla on omat myyntitoimistot 27 maassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2011 oli 380,9 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 1 500 työntekijää.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-