Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS Papula-Nevinpat

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Vianor ja Wissol Group yhteistyöhön Georgiaan

(Compiler News - 20.11.2012) Nokian Renkaat on solminut monialayhtiö Wissol Groupin kanssa yhteistyösopimuksen Vianor-rengasketjun laajentamisesta Georgiassa. Sopimuksen myötä Wissol Groupin AutoExpress-ketjun 15 myyntipistettä siirtyvät toimimaan Vianor-brändin alle. Jatkossa ketjua tullaan myös kehittämään ja kasvattamaan Vianorin konseptin mukaisesti.

Wissol Group on Georgian suurimpia ja menestyneimpiä yrityksiä. Se on kehittänyt AutoExpress-ketjuaan vuodesta 2010. Tavoitteena on yhdessä Vianorin kanssa laajentaa ja kehittää ketjua voimakkaasti. Vianorin brändin alla myyntipisteet keskittyvät erityisesti Nokian premium-luokan renkaiden myyntiin sekä korkeatasoisiin autonhuoltopalveluihin.

"Vaihtelevien ilmasto-olosuhteiden Georgia on mielenkiintoinen ja vahvasti kasvava markkina-alue. Kun Wissol Groupin kattava verkosto ja paikalliset resurssit yhdistetään Vianorin vahvaan konseptiin, ovat mahdollisuudet ketjun kasvattamiseen erittäin hyvät", Nokian Renkaiden Business Manager Olli Nuuttila kertoo.

Nokian Renkaiden omistamaan Vianor-rengasketjuun kuuluu lähes tuhat myyntipistettä 24 maassa. Vianorin valikoimassa on henkilö- ja jakeluautonrenkaita, kuorma-autonrenkaita ja raskaita renkaita. Nokian-merkkisten renkaiden lisäksi ketju myy muita johtavia rengasmerkkejä sekä erilaisia autoiluun liittyviä tuotteita, kuten vanteita.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-