Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS ERMS Fimera Oy

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Palveluyritys 3 Step IT vie palvelukonseptinsa Venäjälle

(Compiler News - 5.11.2012) Tietotekniikan palveluyritys 3 Step IT aikoo vauhdittaa liiketoimintaansa Venäjällä. Yhtiön Venäjän maajohtajaksi nimitettiin elokuussa BBA Mika Gröndahl, joka toimii samalla Viron, Latvian ja Liettuan toimipisteiden maajohtajana. Hän raportoi varatoimitusjohtaja Keijo Vikkulalle.

Ennen siirtymistään 3 Step IT:lle Gröndahl toimi liki 20 vuotta Canon-konsernissa ja siitä suurimman ajan Canon North-East -yksikössä. Venäjällä ja Ukrainassa pitkään työskennelleenä hänellä on erinomainen itäisen Euroopan tuntemus ja sujuva venäjän kielen taito.

"3 Step IT on aloittanut toiminnan Venäjällä jo aiemmin. Bisnespotentiaali on valtava, eikä Venäjällä ole ihan vastaavia palveluntoimittajia, jotka tarjoavat yrityksille it-laitteiden rahoituksen, hallinnan ja uusimisen. Mikan kanssa meillä on erinomaiset lähtökohdat nostaa Venäjän markkina keskeisempään asemaan", Keijo Vikkula arvioi.

Leasingilla ei ole Venäjällä pitkiä perinteitä, eikä etenkään it-alalla. 3 Step IT joutuu tavallaan tekemään pioneerityötä lanseeratessaan uutta toimintatapaa. Venäjällä on kuitenkin vahva innostus omaksua muualla hyväksi koettuja toimintamalleja ja parhaita käytäntöjä liiketoiminnan kehittämisessä.

Viro on puolestaan ensimmäisiä maita, jonne S Step IT laajentui. Siellä toiminta on vakiintunut hyvin. Muissa Baltian maissa yhtiö keskittyy kannattavuuden varmistamiseen ja palvelukonseptin terävöittämiseen.

3 Step IT on tietotekniikan palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen uudenlaisen tavan hankkia it-laitteita. Tarjotun kokonaispalvelun avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Vantaalaisyhtiö toimii tällä hetkellä 14 maassa ja sen palveluksessa on noin 220 työntekijää. Sen liikevaihto vuonna 2011 oli 392 miljoonaa euroa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-