Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS Sponsa - Portagate Helsinki ERMS Fimera Oy

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Finpro aktivoi venäläisiä terveysmatkailijoita Suomeen

(Compiler News - 29.10) Finpro käynnistää Pietarissa venäläisille suunnatun FinlandCare-terveyspalveluohjelman. Se edistää venäläisten terveysmatkailua Suomeen ja tukee alan kasvuhakuisten suomalaisyritysten pääsyä Venäjän markkinoille.

Finpron selvityksen mukaan noin 120 000 venäläistä matkusti viime vuonna ulkomaille hakemaan terveyspalveluja. Määrän odotetaan kasvavan jopa 30 prosenttia vuodessa. Venäläiset eivät ole kuitenkaan löytäneet näitä palveluita Suomesta, koska niitä tunneta riittävästi Venäjällä.

"FinlandCare-ohjelman tavoitteena on avata yksityisille terveys- ja hyvinvointipalveluyrityksille ovia Venäjällä ja lisätä tietoisuutta suomalaisesta terveyspalveluosaamisesta", Finpron seniorikonsultti Eero Toivanen kertoo.

Ohjelmassa tehdään tunnetuksi suomalaista lääketieteellistä huippuosaamista ja korkeaa teknologiaa hyödyntäviä hoitoja kuin myös hyvinvointipalveluja. Osallistuvat yritykset tarjoavat vaativia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi ortopediaa, syöpähoitoja ja neurokirurgiaa.

Vastaperustetussa FinlandCare.ru-verkkopalvelussa tarjotaan tietoa suomalaisista terveys- ja hyvinvointipalveluista venäjäksi. Venäjänkielisestä asiakaspalvelusta vastaava terveydenhuollon ammattilainen toimii linkkinä Suomesta kiinnostuneiden venäläisten ja suomalaisten yksityisten palveluntarjoajien välillä.

Finpro on kansallinen suomalaisyritysten vientiä ja kansainvälistymistä edistävä ja ulkomaisia investointeja Suomeen hankkiva organisaatio. Yrityksille hoidettavien toimeksiantojen lisäksi Finpro hallinnoi merkittäviä kansainvälisiä hankkeita, kuten puhtaan teknologian CleanTech Finland, Future Learning Finland ja FinNode.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-