Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS Sponsa - Portagate Helsinki ERMS Fimera Oy

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Stubb tapasi talouskomission Venäjän osapuolen uuden puheenjohtajan

(Compiler News - 27.10.2012) Suomen ja Venäjän hallitustenvälisen talouskomission puheenjohtajat tapasivat Helsingissä perjantaina. Kyseessä oli eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubbin ja Venäjän osapuolen uuden puheenjohtajan, varapääministeri Dmitri Kozakin ensimmäinen tapaaminen.

Tapaamisen asialistalla oli kaupan ja investointien kehitykseen, laivanrakennukseen sekä energia-alan, liikenteen ja metsäalan yhteistyöhön liittyviä kysymyksiä. Ministerit keskustelivat myös WTO-jäsenyydestä, maiden välisestä modernisaatiokumppanuudesta sekä Suomen yhteistyöstä Venäjän alueiden kanssa.

Talouskomissio on Suomen ja Venäjän välinen taloudellinen yhteistyöfoorumi, jonka tehtävänä on poistaa kaupan ja investointien esteitä ja edistää yritysten välisiä yhteyksiä sekä liiketoimintailmapiirin kehitystä. Komission alaisuudessa toimii neljätoista sektorityöryhmää, jotka kattavat keskeiset yhteistyöalat. Lisäksi komissio tarjoaa puitteet Suomen yhteistyölle kaikkiaan kymmenen Venäjän alueen kanssa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-