Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS Sponsa - Portagate Helsinki ERMS Fimera Oy

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

YIT:n asuinrakennuskompleksi palkittiin Moskovassa

(Compiler News - 15.10.2012) YIT CityStroin Moskovassa sijaitseva asuntokohde Holmogory on saanut erikoispalkinnon yhdessä Venäjän arvostetuimmassa rakennusalan kilpailussa. "Paras investointi- ja rakennusprojekti 2012" -kilpailun järjestivät Moskovan kaupungin kaavoitusosasto, Arkkitehtuuri- ja kaupunkisuunnittelukomitea sekä Moskovan investoijien liitto.

Jo vuonna 2011 Holmogory oli mukana useassa arvostetussa kilpailussa ja muun muassa finalistina "Kiinteistömarkkinoiden ennätykset" -kilpailussa ja "Urban Awards 2011" -kilpailussa.

Holmogory on Moskovan koillisosassa sijaitseva 12-kerroksinen asuinrakennuskohde. Siinä on 104 asuntoa yhteispinta-alaltaan 6 968 neliömetriä. Kohteessa yhdistetään onnistuneesti comfort- ja bisnes -tasoisten asuntojen ominaisuuksia sekä käytännöllisiä ratkaisuja kilpailukykyisin hinnoin. Asunnoissa on yksilöllisiä suunnitteluratkaisuja, kuten suuret ikkunat. LIsäksi pääosa asunnoista on läpitalon huoneistoja. Kompleksiin kuuluvat myös maanalaiset pysäköintitilat.

Holmogory sijaitsee suojellun Losiny ostrov -luonnonpuiston välittömässä läheisyydessä, joten asukkailla on hyvät urheilu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Myös kohteen piha-alueisiin on panostettu ja esimerkiksi lasten leikkipaikat on laadukkaasti rakennettu.

YIT CityStroi on vuonna 2005 perustettu asuntorakennusyhtiö Moskovassa. Yhtiö on rakentanut kaksi asuinrakennuskompleksia, Aksioman Moskovan lounaisosassa ja Holmogoryn kaupungin koillisosassa. Tällä hetkellä rakenteilla on yksi asuinrakennuskompleksi Moskovan kaupungissa ja toinen Moskovan regioonissa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-