Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS Sponsa - Portagate Helsinki ERMS Fimera Oy

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Citecille tehdassuunnittelutehtävä Leningradiin

(Compiler News - 5.10.2012) Vaasalainen Citec Group on saanut suurehkon toimeksiannon Venäjältä. Yritys toteuttaa norjalaisen Jotunin Leningradin lääniin rakennettavan maalitehtaan engineering-suunnittelun tehtäviä. Työn tilaajana on Jotunin valitsema projektinjohtaja NPF Metallimpress LLC.

Citec vastaa hankkeen ensi- ja perussuunnittelusta sekä ilmanvaihdon ja sähköjärjestelmän suunnittelusta. Toteutukseen osallistuvat Citecin Venäjän toimiston asiantuntijoiden lisäksi myös yrityksen Suomen ja Ruotsin toimistot,

Tehdashankkeen loppuasiakas Jotun Group on yksi maailman johtavia maalien ja muiden päällysteiden valmistajia. Yhtymä palvelee kuluttajamarkkinoita, merenkulkualaa ja teollisuutta. Jotun suunnittelee 30 uuden tuotantolaitoksen perustamista seuraavalla kymmenvuotiskaudella.

Vuonna 1984 perustettu Citec tarjoaa teknisiä ratkaisuja, informaation hallintaa ja konsultointia. Yrityksellä on laaja kokemus mekaanisesta suunnittelusta sekä rakennus-, prosessi- ja sähkösuunnittelusta. Citec-yhtiöiden henkilöstömäärä on noin 1 100 ja niiden yhdistetty liikevaihto vuonna 2011 oli noin 58 miljoonaa euroa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-