Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group Markinvest HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Virossa rakennusyrityksillä paremmat luottoluokitukset kuin Suomessa

(Compiler News - 28.9.2012) Entuudestaan Tukholmassa toimiva lakitoimisto Fondia jatkaa kansainvälistymistä ja avasi syyskuussa toimiston myös Tallinnassa. Suomessa Fondia toimii Helsingin ohella kahdeksassa kaupungissa.

Suomen ja Ruotsin toimintamallia noudattaen Fondia tarjoaa jatkossa myös Virossa yrityksille tukea päivittäisten lakiasioiden hoitamiseen, transaktio- ja riidanratkaisupalveluja sekä sähköisiä työkaluja yritysten lakiasioiden tehokkaampaan hallintaan. Fondian suunnitelmissa on palkata lisää asiantuntijoita Tallinnan toimistoon syksyn mittaan.

Tallinnan toimistoa johtaa yritysjuridiikan ammattilainen Juha Hämäläinen, joka siirtyy Fondialle asianajotoimisto Soraisen palveluksesta. Soraisella Hämäläinen työskenteli kahden vuoden ajan Specialist Counselina yrityksen Baltin ja Valko-Venäjän toimistoissa. Tätä ennen hän toimi johtotehtävissä Deloittella, varainhoitaja Sveitsissä sekä Grant Thornton Internationalin Viron toimitusjohtajana.

Hämäläisen erikoisosaamista ovat toimeksiannot, jotka liittyvät Baltian ja Valko-Venäjän liikejuridiikkaan, verotukseen ja yritysjärjestelyihin. Hän toimii myös Suomalais-Valko-Venäläisen kauppakamarin hallituksen puheenjohtajana.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-