Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group Markinvest HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies


Inseneeria-lehden erikoisnumero luotaa Viron ja Suomen uusia yhteistyömahdollisuuksia

(Compiler News - 18.9.2012) Virolainen tekniikan ja talouden erikoislehti Inseneeria on julkaissut suomenkielisen erikoisnumeron. Numeron sisällöstä vastaavat virolaisen yritys-, elinkeino- ja matkailuelämän kansainvälistä tuntemusta rakentava Enterprise Estonia yhteistyössä Director Meedian kanssa.

Teollisuuden ja tuotannon, teknologisten innovaatioiden ja teknisten alojen koulutuksen puolestapuhujana tunnettu Inseneeria on ilmestynyt Virossa viiden vuoden ajan.

Erikoisnumero sisältää muun muassa Virossa jo toimivien suomalaisyritysten vetäjien haastatteluja, Viron talous- ja viestintäministeri Juhan Partsin katsauksen kahden maan yhteistyömahdollisuuksista ja Viron muotoilijoiden liiton puheenjohtajan Ilona Gurjanovan näkemyksiä virolaisen teollisen designin tarjoamista lisäarvomahdollisuuksista. Julkaisussa on myös ajankohtaisia uutisia sekä tietopaketti yrityksiä palvelevista yhteistyöverkostoista, yhtenä toimijana Suomalais-Eestiläinen kauppakamari.

"Palvelut muodostavat yhä suuremman osan teollisuusyritysten liikevaihdosta, liiketulosta voi parantaa onnistuneilla logistisilla ratkaisuilla ja toimialojen rajoja ennakkoluulottomasti ylittävillä luovilla yhdistelmillä", Enterprise Estonian Helsingin-toimipisteen johtaja Valdar Liive hahmottaa.

Kun sekä Suomi että Viro ovat maailman mittakaavassa pieniä maita, tämä tosiasia edellyttää mailta yhteistyötä sekä viennin että markkinoinnin ja myynninedistämisen suhteen. Meillä on erilaiset vahvuudet ja yhdessä olemme houkuttelevampia, Liive tiivistää.

Inseneerian erikoisnumero on ilmaiseksi luettavissa netistä.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-