Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Erms Fimera HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

YIT rakentaa liike- ja toimistokeskuksen Tallinnaan

(Compiler News - 17.9.2012) YIT:n Viron tytäryhtiö YIT Ehitus ja kiinteistösijoitusyhtiö Capital Mill OÜ ovat sopineet Tallinnan Laeva-kadulle rakennettavan liike- ja toimistokeskuksen suunnittelu- ja rakennustöistä. Uusi rakennus toteutetaan projektinjohtomallilla ja se valmistuu vuoden 2013 loppuun mennessä. Sopimuksen arvo on yhdeksän miljoonaa euroa.

Liike- ja toimistokeskuksen nimeksi tulee Navigaattori ja se sijaitsee Tallinnan sataman, Rottermannin korttelin, vanhan kaupungin sekä Foorum- ja Norde Centrum -kauppakeskusten läheisyydessä.

Rakennukseen tulee kuusi kerrosta sekä maanalainen autohalli. Kohteen kokonaiskerrosala on 9 000 neliömetriä. Näyttävä julkisivu mielenkiintoisine sisennettyine osineen tehdään pääasiassa lasista.

Capital Millin osakas Marko Kull toteaa kohteen aloittamisen ajoittuvan hyvin tilanteeseen, jossa Tallinnan keskustassa ei ole paljon vapaita A-luokan toimistotiloja.

"Alueella on paljon kehityspotentiaalia ja tulevina vuosina tänne rakennetaan lisää arkkitehtonisesti hyvin suunniteltuja rakennuksia. Toivomme Navigaattorin näyttävän suuntaa koko alueelle", Kull sanoo.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-