Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Erms Fimera HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

YIT aloitti uuden asuntokohteen myynnin Pietarissa

(Compiler News - 11.9.2012) YIT on aloittanut asuntomyynnin Novomoskovski-asuintalokorttelissa Pietarissa. Moskovski prospektilla sijaitseva kohde on metroaseman vieressä ydinkeskustan tuntumassa.

YIT rakentaa kolmen kerrostalon asuinkorttelin 2,5 hehtaarin tontille, jolla on aiemmin sijainnut tuotantotiloja. Nyt alue muutetaan viihtyisäksi asuinympäristöksi. Myös lähiympäristön muiden tonttien muuttaminen asuinkäyttöön etenee parhaillaan.

Novomoskovski toteutetaan kahdessa vaiheessa. Projektin ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan 318 ja 156 asuntoa käsittävät 9- ja 11-kerroksiset talot. Toisessa vaiheessa valmistuu kolmas, 407 asunnon kerrostalo. Ensimmäisen vaiheen on suunniteltu valmistuvan vuonna 2014 ja toisen vaiheen vuonna 2015.

Rakennuskohteen erityispiirteinä ovat osaan asunnoista suunnitellut saunat ja tilavat lasitetut parvekkeet. Talon maanalaisiin pysäköintitiloihin pääsee hissillä. Novomoskovski luokitellaan tasoltaan comfort plus -luokkaan. YIT:n pääasiallisena kohderyhmänä Pietarissa on kasvava keskiluokka, jolle tarjotaan comfort plus-, bisnes- ja eliitti -tasoluokitukseen kuuluvia asuntoja.

"Pietarin asuntomarkkinat ovat tällä hetkellä melko vilkkaat ja erityisesti on kysyntää luotettavien rakentajien tuottamille laadukkaille ja paremmin varustetuille asunnoille. Tarkoituksemme on aloittaa vuosittain 3-4 uutta projektia. Tänä vuonna olemme käynnistäneet rakentamisen ja asuntomyynnin jo kolmessa kohteessa", YIT Sankt-Peterburgin pääjohtaja Mihail Vozijanov kertoo.

ZAO YIT Sankt-Peterburg rakentaa asuintaloja YIT Dom -palvelukonseptilla Pietarissa ja Leningradin alueella. Yhtiö on luovuttanut käyttöön yli 670 000 asuinneliömetriä ja rakentanut yli 170 kohdetta eri käyttötarkoituksiin - huoltoasemista ja vedenpuhdistamoista aina suuriin raskaan ja kevyen teollisuuden tuotantolaitoksiin.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-