Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Erms Fimera HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Vaalimaan raja-asemalle brändituotteiden outlet-myymälä

(Compiler News 7.9.2012) Suomen ja Venäjän väliselle Vaalimaan raja-asemalle avautuu syyskuun lopulla uusi huippubrändeihin erikoistunut Brand Outlet Center, jonka tarkoituksena houkutella ostajia sekä Suomesta että Venäjältä outlet-hinnoin.

Brand Outlet Centerin eli BOC:n myynnissä on muuan muassa Clavin Keinin, Crocsin, David Collectionin, Guessin, Kjusin, Liu Jon ja Sunnys´in tuotteita, useita valikoituja koru- ja kosmetiikkabrändejä sekä kaviaaria. Suomalaisista tuotteista myynnissä on valmisteita esimerkiksi Maalaistuote Vatajalta, Meiralta ja OpaMuurikalta.

BOC:n perustajina ja osakkaina on joukko suomalaisia sijoittajia, joiden joukossa on myös Venäjällä tunnettu suomalaisnäyttelijä Ville Haapasalo.

BOC:n sijainti on erinomainen vakuuttaa yrityksen puhemiehenä toimiva Haapasalo.

"Kuluvana vuonna Vaalimaalla tehdään noin kolme miljoonaa rajanylitystä ja kaikki mittarit näyttävät kasvua pitkälle tulevaisuuteen. Outlet-myymälässä laatutuotteiden hinnat ovat lähtökohtaisesti edullisia ja menekkiä vahvistaa vielä venäläisten mahdollisuus viedä ostoksensa kotiin verovapaasti".

BOC avaa ovensa viikolla 38. Myymälätilaa siinä on noin 600 neliömetriä. Perustajien suunnitelmissa on myös laajentuminen tulevaisuudessa paitsi Vaalimaalla, myös muille raja-asemille. Lisäksi aikeissa on myös verkkokaupan käynnistäminen.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-