Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group Papula-Nevinpat

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Konsu lisää palvelujaan ja hakee laajentumisalueita idässä

(Compiler News - 30.8.2012) Konsu Accountor Group juhlii elokuun päättyessä toimintansa 30-vuotispäivää paitsi Suomessa myös Moskovassa, Pietarissa ja Kiovassa.

Konsu aloitti toimintansa Venäjällä jo vuonna 1992 yhtenä ensimmäisistä länsimaisista palvelualan yrityksistä. Konsulla on toimistot Moskovan ja Pietarissa sekä vuodesta 2008 myös Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa.

Konsun tavoitteena on laajentaa edelleen liiketoimintaansa Venäjällä ja Ukrainassa ja nyt yhtiön uusina kohteina ovat myös näiden maiden naapurivaltiot IVY-alueella.

Konsun palvelutarjonta on viime vuosina laajentunut idässä. Tällä hetkellä myös entry- ja tutkimuspalvelut sekä rekrytointipalvelut sisältyvät yrityksen palveluvalikoimaan. Tytäryritys Nordic Advisors toimii kansainvälisten standardien mukaisena tilintarkastajana. Uutena syksyllä toimintansa aloittavana tytäryrityksenä on Accountor Konsu Solutions, joka tarjoaa länsimaisia ICT-ratkaisuja taloushallinnon kehittämiseen ja automatisointiin Venäjällä ja Ukrainassa.

Lappeenrantalainen Konsu ja sen perustaja Pirjo Karhu ovat vuosien varrella saaneet merkittäviä tunnustuksia ja palkintoja sekä Suomessa että Venäjällä. Karhu on kolmas nainen Suomessa, jolle on myönnetty yrittäjäneuvoksen arvonimi.

Konsu Accountor Group on osa Pretaxin johtamaa Accountor Groupia, joka on Pohjois-Euroopan suurimpiin kuuluva talous- ja palkkahallinnon palvelutalo.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-