Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Konsu Accountor Group Papula-Nevinpat

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Foudation Innove jatkaa Technopoliksen Smart Business Cityssä Tallinnassa

(Compiler News - 13.7.2012) Techopoliksen virolainen tytäryhtiö Technopolis Ülemiste on solminut viiden vuoden jatkosopimuksen 4 800 neliömetrin toimitilojen vuokraamisesta Viron valtion Foundation Innovelle.

Techopolis Ülemisten hallituksen puheenjohtaja Gert Jostov on tyytyväinen vuokrasopimuksen jatkosta ja Ülemisten bisneskampuksen liiketoimintapuitteiden saamasta positiivisesta huomiosta.

Jostovin mukaan Techopolis Ülemiste suunnittelee sijoittavansa kahden vuoden aikana 30 miljoonaa euroa uuteen kolmoistorniin. Investointi tekee yhtiöstä yhden Baltian suurimmista liiketoimintaympäristöjen kehittäjistä.

Fournadion Innove on julkishallinnollinen yhteisö, joka yleisen edun mukaisesti toteuttaa EU:n rakennerahastojen opetus- ja koulutusohjelmia sekä muita hankkeita. Säätiö perustaja on Viron valtio, jonka oikeuksia perustajana hoitaa opetus- ja tutkimusministeriö.

Technopolis Ülemisten Smart Business City sijaitsee lähellä Tallinnan lentokenttää. Alueelle rakennetaan yli 200 000 neliömetriä toimisto- ja tuotantotiloja. Tavoitteena on luoda innovatiivinen ja ihmisystävällinen liiketoimintaympäristö tietointensiivisille yrityksille. Vuoden 2011 lopp


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-