Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

HRX Finland

vientipalvelut
uutisia
tutkimuksia
oalvelut ja yritykset
visioita näkmyksiä
Eastern European Markets
business news
Russia
Estonia
Latvia
Lithuania
Poland
Trade StationFinland
Business Finland
Trade Service Companies

Lemminkäiselle lisää infrahankkeita Baltiasta

(Compiler News - 5.6.2012) Lemminkäinen on kevään kuluessa kasvattanut työkantaansa Latviassa, Liettuassa ja Virossa uusilla infrarakennushankkeilla. Työkohteiden yhteinen arvo on noin 44 miljoonaa euroa, josta Lemminkäisen töiden osuus on 21 miljoonaa euroa.

Latviassa Lemminkäinen osallistuu valtatie A-10:n Riian ja Ventspilsin välisen osuuden uudistamiseen. Tämän urakan on määrä valmistua kuluvan vuoden lopulla.

Liettuassa Lemminkäisen asiakkaana on maan tiehallinto, joka on tilannut yhtiöltä Priekulen ohikulkutyön ensimmäisen vaiheen rakennustyöt. Niiden on tarkoitus valmistua keväällä 2013.

Virossa Lemminkäinen osallistuu sotilasteknologiapuiston perustustöihin Tapan kaupungissa. Hanke valmistuu kevättalvella 2013. Tämän lisäksi Lemminkäinen rakentaa ja suunnittelee Tarton kaupungin itäisen ohikulkutien, joka valmistuu keväällä 2015.

Lemminkäinen Infra Oy:llä on tytäryhtiöt kaikissa Baltian maissa. Latviassa yhtiötä edustaa paikallisesti SIA Lemminkainen Latvija, Liettuassa UAB Lemminkainen ja Virossa Lemminkäinen Eesti AS.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-