Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS ERMS Fimera Oy

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Parocille taloushallinnon palvelukeskus Vilnaan

(Compiler News - 30.5.2012) Paroc avaa Vilnassa konsernin sisäisen taloushallinnon palvelukeskuksen, joka jatkossa palvelee kaikkia tytäryhtiöitä sijaintipaikkaan katsomatta. Vilnan palvelukeskuksessa keskitetään tietyt toiminnot yhteen paikkaan tavoitteena tehokkuuden lisäys ja toimintojen harmonisointi konsernitasolla.

Parocin palvelukeskuksessa työskentelee aloitusvaiheessa kolmisenkymmentä työntekijää ja henkilöstön määrä on tarkoitus nostaa vajaaseen neljäänkymmeneen tämän vuoden loppuun mennessä.

Vilnan valinnan palvelukeskuksen sijaintipaikaksi ratkaisivat edullinen kustannustaso, keskeinen sijainti, osaavan henkilöstön saatavuus sekä toistaiseksi vähäinen kilpailu alan ammattilaisista, palvelukeskuksen johtaja Mikael Ljungberg kertoo. Asiaan vaikutti myös se, että Parocilla on ollut Vilnassa oma tuotantolaitos jo 15 vuoden ajan. Liettua on konsernin neljäs tuotantomaa Suomen, Ruotsin ja Puolan tehtaiden lisäksi.

Paroc-konserni on edelläkävijä energiatehokkaiden eristystuotteiden- ja ratkaisujen tuottajana. Parocin tuotteita ovat rakennuseristeet, tekniset eristeet, laivaeristeet, rakennuselementit ja akustointituotteet. Parocilla on valmistusta neljässä maassa sekä myyntitoimistoja ja edustustoja 13 maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2011 oli 405 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä keskimäärin 1 991.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-