Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS ERMS Fimera Oy

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Venäläisiä kasvuyrityksiä kiinnostaa kansainvälistyminen Suomesn kautta

(Compiler News - 16.5.2012) Technopolis järjesti toukokuun puolivälissä tapahtuman, jossa sijoittajat sekä venäläiset teknologia- ja innovaatioyritykset kohtasivat ensi kertaa Suomessa. Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä Finnoden ja Greater Helsinki Promotionin kanssa.

"Suomi kiinnostaa venäläisiä kansainvälistymisen kasvualustana ja porttina EU-markkinoille suotuisan liiketoimintaympäristönsä ja läheisen sijaintinsa vuoksi. Innovaatioympäristömme on Venäjällä hyvässä maineessa ja Helsingin seutu on monelle yritykselle potentiaalinen vaihtoehto European pääkonttorin tai tutkimus- ja kehitystoiminnan sijaintipaikkana", Greater Helsinki Promotionin konsultti Olivier Bonfils arvioi.

Technopoliksen jo vuodesta 2006 järjestämä MoneyTalks® on Suomen johtava rahoituksen hankinta- ja matchmaking -tapahtuma. Nyt Venäjä-teemalla järjestettyyn tapahtumaan osallistui kaikkiaan yli 60 yritystä, joista 32 oli venäläisiä kasvuyrityksiä, jotka hakevat eväitä kansainvälistymiseensä ja kasvuunsa Suomessa.

Tapahtuman aikana järjestettiin yli sata yritysten ja sijoittajien välistä etukäteen sovittua tapaamista. Potentiaalisimmiksi valitut venäläisyritykset pääsivät pitämään sijoittajaesityksensä kaikille paikalla olleille sijoittajille. Esittelyn pitäneistä venäläisyrityksistä parhaiksi kohteiksi valittiin Workle, Computer Vision Systems JSC ja JetTaxi.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-