Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

Buslink-BAS ERMS Fimera Oy

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

YIT laajentaa rakennustuotantoaan Elektrostaliin Moskovan alueella

(Compiler News - 4.5.2012) YIT on käynnistänyt uusia asuintalohankkeita Moskovan alueella ja laajentaa toimintaansa myös Moskovan alueen itäosassa sijaitsevaan Elektrostalin kaupunkiin.

YIT rakentaa Elektrostalista ostamalle 6,1 hehtaarin tontille yli tuhat asuntoa tulevina vuosina. Ensimmäisen 17-kerroksisen asuintalon rakentaminen alkaa ensi vuoden alkupuolella.

Eltrostatin työllisyystilanne on hyvä kaupungin ympärille sijoittuneen metalliteollisuuden ja autoteollisuuden ansiosta. Kaupungista on toimivat kulkuyhteydet Moskovan kaupunkiin ja lähialueen muihin keskuksiin. Elektrostal on myös yksi Moskovan alueen merkittävimmistä urheilutoiminnan keskuksista.

Moskovan alueella sijaitsevissa Ramenskojen ja Shchelkovon kaupungeissa YIT on käynnistänyt uusia asuintalohankkeita. Yhtiö rakentaa Ramenskojeen 306 asuntoa käsittävän kerrostalon. Shchelkovossa YIT jatkaa Finskij-asuinalueen kehittämistä ja on käynnistänyt 17-kerroksisen ja 416 asunnon kerrostalon pystyttämisen. Alueella on rakenteilla myös kaksi muuta YIT:n kerrostalohanketta, joihin valmistuu yhteensä 536 asuntoa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-