Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

ERMS Fimera Oy

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Piiroinen toimittaa 12 000 katsomotuolia Sotshiin

(Compiler News - 13.4.2012) Salolainen Arvo Piiroinen Oy on saanut merkittävän tilauksen Sotshista. Julkisten tilojen kalustamiseen erikoistunut yritys toimittaa Sotshin talviolympialaisten isokokoiselle jääareenalle 12 000 TM-mallista katsomotuolia.

Arvo Piiroinen sai tilauksen aiempien Venäjän-toimitustensa ansiosta. Yritys on toimittanut katsomotuoleja jo seitsemään jäähalliin, joista useimmat ovat KHL-liigan ottelupaikkoja. Toimitusjohtaja Risto Piiroinen uskoo nyt Sotshista saadun tilauksen vahvistavan edelleen yrityksen asemaa Venäjän markkinoilla.

Salolaisyritys valmistaa ja asentaa urheiluareenoiden ja auditorioiden istuimia. Lisäsi se toimittaa irtokalusteita muunlaisiin julkisiin tiloihin. Sillä on vientiä Venäjän ohella myös Pohjoismaihin, Yhdysvaltoihin ja Japaniin. Yrityksen istuimia on myös useissa Suomen SM-liigan halleissa.

Vuonna 2009 perustettu Arvo Piiroinen laajentui oleellisesti vuonna 2009, kun se osti urheilukatsomoihin ja kokoustiloihin istuimia valmistavan TM-kalusteen. Yrityksen nykyiset tuotebrändit ovat TM ja Piiroinen. Yrityksessä työskentelee 130 henkilöä.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-