Compiler Trade Web Site
Idänkaupan Vineipalvelut

ERMS Fimera Oy

vientipalvelut
Eastern European Markets
Trade StationFinland

Helsinki venäläismatkailijoiden seitsemänneksi suosituin kaupunkikohde

(Compiler News - 13.4.2012) Helsinki sijoittui viime vuonna seitsemänneksi venäläisten 20 suosituimman matkakohteen listalla, selviää Hotels.comin tuoreesta Hotel Price Index -raportista.

Venäläisten matkailijoiden määrä Helsingissä näkyy paitsi katukuvassa myös hotellihuoneiden varaustilastossa. Helsinki kohosi venäjänkielisen Hotels.com-sivustolla niin korkealle, että taakse jäivät esimeriksi Lontoo, Barcelona, Amsterdam ja Berliini. Lista perustuu sivuston kautta varattujen hotelliöiden määrään vuonna 2011.

Helsinki ei hieman yllättäen mahtunut minkään muun Pohjoismaan kahdenkymmenen suosituimman ulkomaankohteen joukkoon. Sen sijaan Tukholma löytyy tanskalaisten listan sijalta yhdeksän ja Kööpenhamina ruotsalaisten listan sijalta viisi. Tanskan ja Ruotsi pääkaupungit kohosivat myös suomalaisten ja norjalaisten kymmenen kärkeen, Norjassa peräti kärkikuusikkoon.

Hotels.com on osa kaikilla suurilla matkailumarkkinoilla toimivaa Expedia-ryhmää ja sen valikoimiin kuuluu lähes 149 000 laadukasta hotellia, huoneistoa ja B&B-majapaikkaa.


Idänkaupan Vientipalvelut -verkkolehti
• Idänkaupan Vientipalvelut Arkisto 2001-
• Compiler eNews -uutismuistio (tilattava)
• Uutisarkisto: Compiler News 1998-